1. toukokuuta 2008

Iloista vappua!


Meän takapihalla kasvaa jo kukkia.

Wannabeylioppilas


Mulla on piiiitkät perinteet vapunvietosta Oulussa. Jo 10 vuotta sitten oltiin kevättä ottamassa vastaan Oulussa, tarkemmin sanottuna sosiaalialan oppilaitoksen asuntolan parvekkeella, ja silloinkin kuvioissa oli mukana jo Juhani. Sittemmin muutama opiskelijavappu tuli vietettyä haalarit päällä milloin soudellen kirkkovenettä, laulaen kuorolauluja Cassiopeian riveissä tai myyden ruusuja keväästä huumaantuneille rakastavaisille.
Kahden muilla paikkakunnilla vietetyn vapun jälkeen tänä vuonna olikin vuorossa ihan erilainen vappu oulussa. Olihan nyt Matilda messissä. Käytiin kuuntelemassa Cassiopeiaa (kolmeen viimeiseen lauluun pääsi mukaan vanhatkin laulajat, joten siksi minäkin tökötän rivissä) ja sen jälkeen suunnattiin Linnasaareen piknikille satojen muiden valkolakkisten ihmisten joukkoon.
Täällä oli ihan poikkeuksellisen kuuma vappu, +20c ja miekin kärväytin käsivarret ihan kunnolla. Heh! Aika nopeasti alkoikin jo taas tuntua, että LIIAN KUUMA!
Vappukuvakimara: Isovanhemmat ja Matilda, Cassiopeia laulamassa, lankomies iloitsee kevään tulosta, Antti, Armi, Anja, Eeva, Titta ja me piknikillä Linnansaaressa sekä vappuperheemme.

Ei kommentteja: