18. joulukuuta 2007

Remonttikuvia osa 2


Tässäpä pari uutta kuvaa uudesta kodistamme. Remontti etenee oikein hyvin ja symppis raksamiehemme Jukka on ihan löytö!!! :)
Toisessa kuvista on Matilda omassa huoneessaan seinän tapetoinnin jälkeen. Hän ilahtui silmin nähden iloisesta tapetista ja katseli sen kuvioita pitkään. Kaikissa yläkerran huoneissa on nykyään myös koivulaminaatti, ja muovilattiahirvitys on good bye forever.. (tai no, jos sen välttämättä haluaa takaisin, niin laminaatin alta sen voi kaivella esiin..)

Toisessa kuvassa on tuleva työ/vierashuoneemme. Yhdelle seinälle valitsin aika ex temporee tuollaisen ruututapetin jos tulikin huoneen hallitsevin elementti. No, nykyinen vuodesohvamme sopii seinän väreihin ja kun hommaa loput kalusteet yksivärisiä niin eiköhän tuokin liiallinen räväkkyys saaha kuriin.

Saimme tänään myytyä tämän vanhan kotimme, joten muutto on pakosti edessä tammi-helmikuun vaihteessa. Keittiön kaapit tilattiin tänään ja ne tulee viikossa. Sitten onkin enää molemmat vessat laittamatta ja voidaan muuttaa. IHANAA!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi kuin hienon näköistä, tulee ihan Peppi Pitkätossu mieleen tuosta Matildan tapetista :)...

Pääsispä itekin joskus remppa- tai rekennushommiin, alkaa pikkuhiljaa ahdistaan nää valkoiset betoniseinät :P...

Oikein mukavaa joulun odotusta!

Maria kirjoitti...

Tuo tapetti onkin ruotsalaisen Borås- firman mallistosta, joten Peppi-vaikutteet on vahvat, vaikkei tuo ihan niiden kirjojen kuvittajan kädenjälkeä olekaan. Ihastuin kyllä saman tien kun tuo netissä näin, ja tosi kivalta näyttää myös valmiina seinällä.

Juho ja Jooa kirjoitti...

Ihanaa ja lämmintä joulua teillekin! =)

Outi kirjoitti...

Olipas kiva, kun lösin viimein blogiisi. Olit lähettänyt sähköpostilla osoitteen, mutta en muistanut etsiä sitä ensin sieltä. Meni vähän aikaa ennen kuin muistin ja pääsin katselemaan. Kivan näköinen seinä on tulossa pikkuneidin huoneeseen!!! Ja ruututapettikin näyttää hyvältä!